Suomen luonneanalyyttisen kehopsykoterapiayhdistyksen 20 -vuotisjuhlatyöpaja 3.-7.7.2019

Tienviittoja itseen ja välineitä vuorovaikutukseen kehopsykoterapian avulla.

Tervetuloa Suomen Luonneanalyyttisen kehopsykoterapiayhdistyksen työpajaan.

Tapahtumapaikkana on kaunis Solkulla meren rannalla Sarvisalossa, Loviisassa. Kokemuksellinen kurssi on ryhmäprosessi, missä kehollisuus on tärkeä elementti. Kehollisen työskentelyn avulla voimme tavoittaa kokemuksia, oivalluksia ja ymmärrystä, joita on vaikea muilla keinoin saavuttaa. Puhe, liike, hengitys ja ääni ovat työvälineitä matkalla mielen ja kehon yhteyteen. Mitä paremmassa sovussa olemme itsemme kanssa, sitä paremmin voimme ottaa synnynnäisiä voimavarojamme käyttöön työhön, rakkauteen, leikkiin ja tietoon. Työpajan opetuskieli on englanti.

Kurssin ohjaajina toimivat psykiatri, psykoterapeutti Gordon Harris ja psykologi, psykoterapeutti Bjørn Skar Ødegaard Norjasta, joilla kummallakin on vuosikymmenten kokemus sekä kliinisestä työstä että kouluttamisesta. Ohjaajina toimii myös suomalaisia Valviran hyväksymiä psykoterapeutteja, joilla myöskin on monivuotinen kliininen psykoterapiatyön tausta.

Kurssin hinta on 920 € sisältäen majoituksen, täysihoidon ja ohjelman. Kurssi sisältää 25 opetustuntia. Majoitus on retkeilymajatasoinen ja huoneet enimmäkseen kahden hengen huoneita. Lisätietoja paikasta: http://www.visitloviisa.fi/fi/majoitu/solkullaleirijakurssikeskus.

Kenelle
Työpaja on suunnattu ensisijaisesti psykoterapeuteille. Kurssi soveltuu myös täydennyskoulutukseksi terveydenhuollon, taiteen ja johtamisen ammattilaisille sekä muille työssään vuorovaikutustaitoja tarvitseville. Uudet henkilöt, jotka eivät ole tuttuja järjestäjille entuudestaan, haastatellaan ennen ilmoittautumista molemminpuolisen soveltuvuuden varmistamiseksi.

Ohjelma
Tarkempi ohjelma on nyt julkaistu omalla sivullaan

Saapuminen
Linja-autolla pääsee lähelle kurssikeskusta Härkäpäähän, mutta kimppakyydit Helsingistä järjestyvät mutkattomasti. Sarvisaloon on noin tunnin ajomatka Helsingistä. Järjestäjät voivat tarvittaessa pyrkiä auttamaan kyydin löytämisessä pääkaupunnkiseudulta kurssipaikalle muiden osallistujien kyydissä.

Ilmoittautumisohjeet
Lähetä viesti info.kurssi@luonne.fi. Kerro viestissä osoitteesi. Postitamme sinulle ilmoittautumislaskun (150 e). Koko kurssin ilmoittautumismaksu 150 € + loppuosa 770 € = 920 € tulee olla maksettu 20.5. mennessä.

Lisätietoja: Kysymykset osoitteeseen info.kurssi@luonne.fi.

Varaa aikaa itsellesi – kehosi ja mielesi hyväksi